Mobila pentru exterior: Alege un mobilier durabil potrivit pentru exterior

Mobila pentru exterior: Alege un mobilier durabil potrivit pentru exterior
Ai ajuns la momentul in care cauti mobilier pentru amenajarea gradinii tale. In acest caz, este important sa tii cont de cateva aspecte in alegerea mobilierului potrivit.

In alegerea mobilierului de exterior in functie de material, este important de luat in considerare cine va folosi mobilierul, cat de des va fi utilizat si care este stilul de amenajare pe care vrei sa il obtii in gradina ta. Dar haide sa vedem mai exact cum poti alege mobila de gradina in functie de material.

Mobilier din PVC

Mobila din plastic sau PVC, ca de exemplu: masuta cu canapele pentru gradina colectia rustic PVC, scaunel tip bancuta, masuta bicolora din PVC pentru terasa - este una dintre cele mai simple si accesibile tipuri de mobilier. Acest material este potrivit pentru exterior, intrucat umiditatea ridicata nu il afecteaza. Caracteristicile mobilierului din PVC: durata mare de viata, gradul de absortie al apei este 0, posibilitatea reciclarii 100%, rezistenta la insecte,  solutii acide si alkaline, rezistenta la imbatranire, fara deformari, coeficienti de dilatare termici, rezistenta mecanica, rezistenta chimica, rezistenta la lumina, UV,  umezeala, rezistenta la daunatori, rezistenta la impact. Nu necesita intretinere sau revopsire.

Mobilier din lemn masiv

Daca esti in cautarea unui mobilier rezistent si durabil, este recomandat sa alegi mobila din lemn masiv pentru gradina ta. Lemnul nu atrage caldura si este rezistent la umiditate si intemperii, in special atunci cand este lacuit sau vopsit.

Mobilier din aluminiu

Mobilierul din aluminiu poate fi lasat in aer liber tot anul, chiar si in sezonul rece, si nu necesita ingrijire speciala. Un alt avantaj este ca poate fi curatat rapid folosind doar apa si sapun.

Mobila pentru gradina din fier forjat

Mobilierul din fier forjat atrage privirile prin aspectul sau deosebit si este de asemenea durabil. Cu toate acestea, este bine sa stii ca mobilierul din fier forjat este destul de pretentios. Fierul forjat este un material care rugineste, astfel ca necesita atentie sporita, curatare periodica si mentinerea mobilierului pe cat posibil ferit de umiditate, acesta incadrandu-se mai degraba intr-o terasa inchisa.

Mobilier din ratan

Mobilierul de ratan a devenit o alegere tot mai populara, o investitie pe termen lung si un tip de mobilier care se potriveste cu orice stil al casei. Acesta este elegant si adaptabil, rezistent la intemperii: rezista excelent impotriva razelor UV si expunerii la vant, ploaie si zapada.

Speram ca recomandarile noastre  acopera nevoile tale si te vor ajuta in alegerea materialului potrivit pentru mobilierul gradinei sau al terasei tale.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!