Cum aleg mobilierul de exterior potrivit pentru curtea si gradina mea

Cum aleg mobilierul de exterior potrivit pentru curtea si gradina mea

Pregatirea gradinii tale incepe cu alegerea mobilierului de exterior potrivit. Pe masura ce ne pregatim pentru sezonul cald, soare, gratare si cocktail-uri, transformarea spatiului nostru de gradina intr-un mic paradis de vara ajunge in topul listelor noastre de activitati.

Dar de unde sa incep? Pentru ca dvs. sa va amenajati spatiul exterior la timp pentru zilele de vara si serile calde petrecute cu familia si prietenii, am adunat cateva idei interesante.

Mobilierul de exterior necesar amenajarii unui spatiu util si functional intr-o curte este de regula cam acelasi, oricare ar fi dimensiunea sau stilul. Noi ne-am gandit sa va venim in ajutor cu cateva idei de piese de mobilier utile in orice curte sau gradina.

Mesele in aer liber sunt o alegere inspirata atunci cand vine vorba de petreceri in gradina, gratare in familie sau, poate, doar o cina dupa o zi lunga de munca

O masuta cu canapele pentru gradina, un balansoar cu baldachin si cateva perne sunt perfecte pentru a crea un colt de relaxare pentru zilele calduroase. Incercati sa nu umpleti mai mult de 2/3 din curte, asta pentru a da impresia de mai mult spatiu. 

Cand cumperi canapele, bancute sau scaune de gradina si terasa, asigura-te ca sunt de calitate. Mobilierul de exterior trebuie sa fie usor de intretinut deoarece nu va fi placut sa petreci mult timp cu curatarea si intretinerea acestuia. 

Pentru culoare si confort suplimentar adauga cateva covoare de exterior. Acestea vor aduce un plus de confort si stil spatiului si te vor ajuta sa obtii un decor atragator. Alege o culoare si un model care se asorteaza cu mobilierul, dar si cu natura.

Un exterior de gradina este mai primitor daca in amenajare incluzi si jardiniere si ghivece de flori din lemn, ceramica, marmura, gresie, mozaic etc.

Daca vei tine seama de toate aceste elemente, cu siguranta vei sti cum sa-ti organizezi mai bine spatiul din afara locuintei si cum sa alegi mobilierul de exterior pentru gradina.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!